Dessert
Gevulde appeltjes met amandelsaus
- • Dessert
- • 4 personen
- • 280 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • APPELTJES:
- • 4 zure appels
- • 2 zakjes Yogi Tea Immune Support
- • 50 g gemengde noten
- • 25 g rozijnen
- • 2 el citroensap
- • AMANDELSAUS:
- • 100 ml amandeldrink
- • 3 el amandelpasta
- • 2 tl maiszetmeel
- • 2 tl ahornsiroop
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd de appels bij de kroontjes doormidden en hol ze voorzichtig uit. Meng het vruchtvlees met de noten, de rozijnen en het citroensap en hak alles grof. Roer de inhoud van de theezakjes Yogi Tea® Immune Support erdoor.
- Vul de appels met de mix en zet ze in een ovenschaal. Bak 20 minuten in de oven.
- Meng intussen de amandelpasta met de amandeldrink en breng dit al roerend aan de kook. Roer het maiszetmeel los met 1 theelepel koud water en giet dit bij de saus. Laat de saus 1 minuut op laag vuur sudderen terwijl je roert en breng op smaak met ahornsiroop.
- Serveer de gebakken appels warm met de amandelsaus.
Boodschappen lijst
- Giga appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Gemengde noten
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Kruidenthee immune support
3,99 17 builtjes
removeadd product to cart - Amandelpasta
6,99 250 Gram
removeadd product to cart - Amandeldrink suikervrij
4,79 1 Liter
removeadd product to cart - Maïszetmeel
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter 2020
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!