Bijgerecht
Gestoofde paksoi met kokos, limoen en chili
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 paksoi, in stukjes
- • 2 lente uitjes, fijngesneden
- • 1 teentje knoflook, fijngesneden
- • 1 limoen, de rasp
- • 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en in dunne reepjes
- • 1 el olijfolie
- • 1 el rietsuiker
- • 1 el sojasaus
- • Scheutje kokosmelk (of 1 el kokosrasp)
BEreidings wijze
- Verhit een wok of grote pan op hoog vuur, voeg de olie toe en roerbak de knoflook en lente-ui enkele seconden. Roer de chilipeper erdoor en voeg sojasaus, kokosmelk en limoenrasp toe. Warm goed door.
- Schep de paksoi erbij en stoof 1 minuut met deksel op de pan.
- Serveer de paksoi in het stoofvocht of haal met een schuimspaan uit de pan. Geef de limoen er in partjes bij zodat ieder naar smaak limoensap kan toevoegen.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Shoyu (mild)
3,39 145 Ml
removeadd product to cart - Kokosrasp
2,99 200 Gram
removeadd product to cart - Paksoi
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Zilvervliesrijst lang
4,89 1 kg
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtrade
4,59 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Serveer met rijst en kipfilet.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!