Salade
Geroosterde bietensalade met cicioni
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • ¼ venkelknol, gewassen
- • 2 wortels, gewassen en geschild
- • 4 bieten, in parten
- • 1 bleekselderijstengel, in plakjes gesneden
- • 3 rozeval aardappels, in parten
- • 80 g rucola
- • 4 el balsamico azijn
- • 6 el olijfolie
- • peper en zout
- • 40 g Cicioni, geschaafd
- • groen van venkel als garnering
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180ºC. Leg in een ovenschaal de aardappels aan de ene kant en de bieten aan de andere kant, bestrooi met zout en olijfolie en rooster in de oven voor 30 min.
- Trek met een dunschiller linten van de wortel en venkel. Maak een dressing van de azijn en olijf door deze te mengen. Meng de rucola met de helft van de dressing. Verdeel de rucola over de borden. Leg hierop de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de geschaafde Cicioni over de salades. Dresseer met de overige dressing.
Boodschappen lijst
- Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Zoete aardappelen
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Rode bieten
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,79 1 stuks
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
6,79 250 ML
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Cicioni
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!