Hoofdgerecht
Gele curry met spinazie, zalm en noedels
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 396 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g noedels naar keuze
- • (kokos)olie, om in te bakken
- • 1 ui, kleingesneden
- • 1 teentje knoflook, kleingesneden
- • 500 g spinazie, gewassen, gedroogd en grof gesneden
- • 200 g gerookte wilde zalmsteak, in stukjes gesneden
- • 1 e kerrie madras (potje, kruidenschap, Cook)
- • 1 blik (200 ml) kokosmelk
- • handje gehakte koriander, voor erover
BEreidings wijze
- Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verwarm intussen een beetje olie in een pan, bak de ui en knoflook even aan en roer de spinazie erdoor. Roerbak tot de spinazie is geslonken.
- Voeg de kerrie madras toe, bak even mee en roer de kokosmelk erdoor.
- Meng de zalm door de curry.
- Serveer de curry op de noedels. Bestrooi met koriander.
Boodschappen lijst
- Kokosolie geurloos
4,49 250 ML
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Kerrie Madras
2,99 35 Gram
removeadd product to cart - Kokosmelk
1,89 200 Ml
removeadd product to cart - Gerookte zalm
8,54 100 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!