Hoofdgerecht
Gadogado met teriyaki wokblokjes en pindasaus
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 426 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 750 g gemengde, gesneden groente (bijv. taugé, Chinese kool, sperziebonen)
- • 180 g tofu wokblokjes teriyaki
- • 4 eieren, hardgekookt, gepeld en in lengte gehalveerd
- • 3 grote vastkokende aardappels, geschild
- • 3 el plantaardige olie
- • 1 el teriyakisaus
- • Handje gebakken uitjes
- • PINDASAUS:
- • 50 ml kokosmelk
- • 3 el pindakaas
- • ½ tl sambal
BEreidings wijze
- Kook de aardappels beetgaar, laat afkoelen en snijd in plakken.
- Blancheer de groenten beetgaar.
- Verwarm de ingrediënten voor de pindasaus langzaam in een pannetje. Meng er zoveel water door tot je de gewenste dikte hebt. Houd warm.
- Roerbak de tofublokjes in de hete olie in ca. 2-3 minuten krokant. Roer er de teriyakisaus door en haal van het vuur.
- Schik de groenten en de plakjes aardappel in een schaal (of verdeel over 4 kommen). Leg de eieren en de tofu erbovenop.
- Serveer met warme pindasaus en gebakken uitjes.
Boodschappen lijst
- Sambal Oelek
2,29 100 Gram
removeadd product to cart - Pindakaas ongezouten en ongezoet
4,99 500 Gram
removeadd product to cart - Kokosmelk
1,49 200 Ml
removeadd product to cart - Tofu wokblokjes Teriyaki
3,69 180 Gram
removeadd product to cart - Vastkokende aardappelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Paksoi
2,29 1 stuks
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Taugé
1,49 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!