Hoofdgerecht
Fusilli met gerookte forel en cherrytomaatjes
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 665 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 150 g fusilli
- • 100 ml melk
- • 75 g gerookte forel, in stukken
- • 50 g Parmigiano Reggiano, fijngeraspt
- • 8 cherrytomaatjes
- • 1 rode ui, gesnipperd
- • 3 el kalamata olijven, in ringen
- • 3 el roomkaas met kruiden
- • 2 el olijfolie
- • 2 handjes rucola
BEreidings wijze
- Bereid de pasta beetgaar zoals op de verpakking staat vermeld.
- Verhit intussen op laag vuur in een bakpan de olijfolie en fruit hierin de rode ui. Voeg de olijven, de cherrytomaten, roomkaas en melk toe en laat alles rustig 10 minuten pruttelen tot een dikke pastasaus. Maak de saus op smaak met zout en peper.
- Schep de pasta en de gerookte forel door de saus. Verdeel over 2 borden, samen met de rucola. Bestrooi met parmezaan en serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - California Frischkäse kruiden 70+
2,99 150 Gram
removeadd product to cart - Volkoren fusilli
2,39 500 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,79 150 Gram
removeadd product to cart - Cherrytomaten
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Volle melk
1,85 1 Liter
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 45 minuten Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!