Ontbijt
Eiwitrijke pompoen pannenkoeken
- • Ontbijt
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 g fijne havermout of havermeel
- • 80 g pompoen puree
- • 60 ml plantaardige drink
- • 20 g vegan proteïnepoeder blend
- • 1 rijpe banaan
- • 1 el wijnsteenbakpoeder
- • 1 el appelazijn
- • 1 tl speculaaskruiden
- • Kokosolie, om in te bakken
- • Toppings: plantaardige variatie op yoghurt, verse bramen & blauwe bessen, pecannoten.
BEreidings wijze
- Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en mix het tot een gladde massa. Als het beslag te dik is, voeg dan nog wat extra plantaardige drink toe.
- Laat het beslag minstens 5 minuten rusten, zodat het nog wat dikker wordt.
- Verwarm wat kokosolie in een pan (met anti-aanbaklaag) op middelhoog vuur. Als de olie heet is, giet dan een deel van het pannenkoekenbeslag in de pan. Laat het pannenkoekje 2-3 minuten bakken, tot je er gemakkelijk een spatel onder kunt schuiven. Bak nog 2-3 minuten aan de andere kant. Herhaal tot al het beslag op is.
- Serveer de pannenkoeken met jouw favoriete toppings.
Boodschappen lijst
- Oranje pompoen
4,98 1 stuks
removeadd product to cart - Haverdrink
2,29 1 Liter
removeadd product to cart - Vegan protein blend
21,49 400 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Wijnsteenbakpoeder
2,99 115 Gram
removeadd product to cart - Speculaaskruiden
3,49 30 Gram
removeadd product to cart - Greek style kokos naturel
3,79 350 Gram
removeadd product to cart - Blauwe bessen
3,59 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Mattisson.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!