Bakken
Easy vegan chocoladetaart
- • Bakken
- • 8 personen
- • 502 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g tarwebloem
- • 250 ml sojadrink
- • 200 g chocoladepasta
- • 125 g frambozen
- • 125 g blauwe bessen
- • 100 ml zonnebloemolie
- • 75 g rietsuiker
- • 1 el cacaopoeder
- • 1 tl bakpoeder
- • 1 snuf zout
- • Poedersuiker, om te bestrooien
- • Ook nodig: springvorm van 24 cm, bekleed met bakpapier
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Roer de bakpoeder door de bloem. Mix in een mengkom de sojadrink, rietsuiker, zonnebloemolie, cacaopoeder, zout en de vegan chocoladepasta door elkaar.
- Meng beide mengsels voorzichtig door elkaar en giet het beslag in de springvorm. Bak de taart in 45 à 50 minuten gaar.
- Laat de taart afkoelen en haal daarna uit de springvorm. Garneer met frambozen en blauwe bessen en bestrooi met poedersuiker.
Boodschappen lijst
- Zonnebloemolie mild
4,19 500 Ml
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Sojadrink
1,89 1 Liter
removeadd product to cart - Poedersuiker
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - Bakpoeder 3x17gram
1,19 51 Gram
removeadd product to cart - Frambozen
4,99 125 Gram
removeadd product to cart - Chocoladepasta
4,99 270 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!