Salade
Couscoussalade met frisse komkommerdip
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g couscous
- • 2 paprika's, in kleine stukjes
- • 1 pak tofu tomaat basilicum
- • 1 blik kikkererwten
- • 1 teentje knoflook
- • ½ komkommer, geraspt
- • 8 el yoghurt
- • 3 el shoyusaus
- • 1 el harissakruiden
- • 1 el olijfolie
- • 3 takjes munt, fijngesneden
- • 3 takjes koriander, fijngesneden
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Laat afkoelen en roer er een eetlepel olijfolie en de kruiden door.
- Laat de tofu uitlekken en marineer in 3 eetlepels shoyusaus. Snijd in stukken en wok op hoog vuur tot het knapperig is. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Meng de couscous met kikkererwten, paprika, koriander, tofu en salademix fris. Roer eventueel nog een eetlepel olijfolie door.
- Pers het teentje knoflook uit, meng met yoghurt, munt en komkommerrasp en maak op smaak met zout en peper.
- Serveer bij de couscoussalade.
Boodschappen lijst
- Volkoren couscous
2,89 500 Gram
removeadd product to cart - Kikkererwten
1,99 400 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Munt
2,59 70 Gram
removeadd product to cart - Koriander
2,79 70 Gram
removeadd product to cart - Komkommer
1,89 1 stuks
removeadd product to cart - Shoyu (mild)
3,39 145 ML
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
8,49 500 Ml
removeadd product to cart - Volle yoghurt
2,29 1 Liter
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!