Salade
Coleslaw met kombucha-ranchdressing
- • Salade
- • 2 personen
- • 476 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g rode kool, in dunne reepjes
- • 200 g Chinese (of witte) kool, in dunne reepjes
- • 100 ml yoghurt Griekse stijl of vegan alternatief
- • 100 ml (vegan) mayonaise
- • 50 ml kombucha zero gember citroen
- • 15 g peterselie, gehakt
- • 1 winterpeen, in flinterdunne reepjes
- • 1 sjalot, grof gehakt
- • 1 kleine rode ui, gesnipperd
- • 1 teentje knoflook, grof gehakt
- • 2 el bieslook, fijngehakt
- • 2 el dille, fijngehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Blend de (vegan) Griekse yoghurt, mayonaise, kombucha, sjalot en knoflook in een hoge maatbeker met de staafmixer tot een gladde dressing. Roer de bieslook en dille erdoor en breng op smaak met zout en peper.
- Meng de dressing door alle gesneden groenten behalve de peterselie. Dek de salade af en zet zeker 4 uur in de koelkast zodat de smaken goed kunnen intrekken.
- Meng voor het serveren de peterselie door de coleslaw.
Boodschappen lijst
- Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Yoghurt Griekse stijl
1,29 150 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Bieslook
2,79 15 Gram
removeadd product to cart - Rode kool
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Chinese kool
4,59 1 stuks
removeadd product to cart - Kombucha zero gember citroen
2,79 400 Ml
- Dilleblad
3,49 15 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Frisse & romige mayonaise
4,59 490 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!