Hoofdgerecht
Broccoli met gnocchi, ricotta en olijven
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 558 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g verse gnocchi
- • 500 g broccoli, in bite-size roosjes gesneden
- • 100 g ricotta
- • 30 zwarte olijven zonder pit
- • 4 bosuitjes, in ringen
- • 6 el gezouten noten, grof gehakt
- • 4 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de broccoli beetgaar in gezouten water (3-4 minuten.) Giet af en laat uitdampen.
- Verhit de olie in een bakpan en bak hierin de gnocchi 6-8 minuten.
- Voeg na 5 minuten de bosui, broccoli, ricotta, noten en zwarte olijven toe.
- Breng op smaak met zout en peper.
Boodschappen lijst
- Gemengde noten
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
14,99 1 Liter
removeadd product to cart - Verse gnocchi
4,29 400 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Ricotta
3,89 250 Gram
removeadd product to cart - Pitloze zwarte olijven
5,29 180 Gram
removeadd product to cart - Broccoli
2,79 400 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente. Geen ricotta in huis? Je kan ook crème fraîche gebruiken!
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!