Salade
Bonensalade met tomaat en munt
- • Salade
- • 3 personen
- • 341 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 360 g bruine of witte bonen (pot), afgespoeld en uitgelekt
- • 50 g Parmigiano Reggiano (of vegan alternatief), vlak voor gebruik geraspt
- • 4 tomaten, in grove blokjes
- • 2 little gem (bindsla), grof gesneden
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • 10 blaadjes munt, gescheurd
- • DRESSING:
- • ½ citroen, rasp en sap
- • 3 el yoghurt of vegan alternatief
- • 2 el (vegan) mayonaise
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Meng voor de dressing de yoghurt, citroenrasp en -sap en de mayonaise door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Hussel in een ruime saladekom de bonen, little gem, rode ui, tomaat en de dressing door elkaar. Rasp de parmezaan eroverheen en garneer met munt.
Boodschappen lijst
- Witte bonen
1,79 360 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,99 150 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Bindsla (little gem)
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Volle yoghurt
2,29 1 Liter
removeadd product to cart - Frisse & romige mayonaise
4,59 490 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!