Salade
Bonensalade met tomaat en munt
- • Salade
- • 3 personen
- • 341 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 360 g bruine of witte bonen (pot), afgespoeld en uitgelekt
- • 50 g Parmigiano Reggiano (of vegan alternatief), vlak voor gebruik geraspt
- • 4 tomaten, in grove blokjes
- • 2 little gem (bindsla), grof gesneden
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • 10 blaadjes munt, gescheurd
- • DRESSING:
- • ½ citroen, rasp en sap
- • 3 el yoghurt of vegan alternatief
- • 2 el (vegan) mayonaise
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Meng voor de dressing de yoghurt, citroenrasp en -sap en de mayonaise door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Hussel in een ruime saladekom de bonen, little gem, rode ui, tomaat en de dressing door elkaar. Rasp de parmezaan eroverheen en garneer met munt.
Boodschappen lijst
- Munt
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Witte bonen
1,79 360 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,59 150 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
2,49 500 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Volle yoghurt
2,25 1 Liter
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!