Lunch
Bloemkooltabouleh
- • Lunch
- • 4 personen
- • 101 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g cherrytomaten, gehalveerd
- • 4 bosuitjes, in ringetjes
- • 1½ citroen, rasp van 1 en sap van 1½
- • 1 bloemkool, in grove stukken
- • ½ rode peper, zaadjes eruit en fijngehakt
- • Paar takjes munt, blaadjes fijngehakt
- • Flinke handvol peterselie, fijngehakt
- • Zout
BEreidings wijze
- Hak de stukken bloemkool in een keukenmachine met de pulse-knop tot grove korrels. Let op dat het niet te fijn gemalen wordt.
- Doe de bloemkoolkorrels in een kom en hussel alle overige ingrediënten erdoor. Breng op smaak met zout.
- Serveer met plat brood of pita’s.
Boodschappen lijst
- Cherrytomaatjes
2,29 250 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Platte peterselie
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Bloemkool
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Bosui
2,29 1 stuks
removeadd product to cart - Munt
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst Maak van tabouleh die over is een lekker soepje door bouillon eraan toe te voegen. Zet eventueel de staafmixer erop.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!