Salade
Bloemkoolsalade met komijn
- • Salade
- • 2 personen
- • 249 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g (oude) komijnkaas of fenegriekkaas
- • ½ bloemkool, in kleine roosjes
- • 3 el olijfolie
- • 1 el azijn
- • 1 tl komijnzaad
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Maak een vinaigrette door de olijfolie en azijn door elkaar te kloppen met een beetje zout en peper.
- Kook de bloemkoolroosjes beetgaar in gezouten water. Giet af.
- Meng de nog warme bloemkoolroosjes met 3 eetlepels van de vinaigrette en de komijn.
- Serveer de salade met blokjes.
Boodschappen lijst
- Natuurazijn - inmaakazijn
2,19 750 ml
removeadd product to cart - Bloemkool
3,99 1 stuk
removeadd product to cart - Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Kaas komijn 50+
11,91 420 Gram
removeadd product to cart - Komijnzaad
2,89 40 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!