Sauzen & dressings
Bloemkool-champignonspread
- • Sauzen & dressings
- • 4 personen
- • 110 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g champignons
- • 75 g zongedroogde tomaten, uit potje + extra ter garnering
- • ½ bloemkool, beetgaar gekookt en afgekoeld
- • 2 el tahin
- • 2 el edelgistvlokken
- • 1 el peterselie, gehakt + extra voor erover
- • Scheutje appelazijn
- • Zout & peper
- • Voor erbij: linzenwafels
BEreidings wijze
- Pureer alle ingrediënten in de keukenmachine of met de staafmixer tot een smeuïge spread.
- Garneer met gedroogde tomaatjes en gehakte peterselie. Serveer met linzenwafels.
Boodschappen lijst
- Zongedroogde tomaatjes in olie
4,29 190 Gram
removeadd product to cart - Tahin
5,99 350 Gram
removeadd product to cart - Bloemkool
3,99 1 stuks
removeadd product to cart - Witte champignons
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Ongefilterde appelazijn
3,49 750 Ml
removeadd product to cart - Edelgistvlokken
6,99 60 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!