Bakken
Appelblondies
- • Bakken
- • 2 personen
- • 174 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 170 g ongezoete appelpuree
- • 120 g amandelpasta
- • 40 g kokosmeel
- • 3½ tl ahornsiroop
- • 2 tl kokosbloesemsuiker
- • Snufje speculaaskruiden
- • Snufje kaneel
- • Snufje nootmuskaat
- • Kokosolie om in te vetten
- • TOPPING:
- • Handje rozijnen, geweekt
- • Handje pecannoten, grof gehakt
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180℃. Vet een vierkant bakblik van ca. 20 cm in met kokosolie.
- Meng alle ingrediënten in een grote kom tot een dikke massa. Schep in een bakblik en spreid goed uit tot een egale laag.
- Bak de blondie ca. 30 minuten of tot de bovenkant mooi goudbruin is. Laat koud worden in de vorm en zet daarna minimaal een uur in de koelkast.
- Karamelliseer voor de topping de drooggedepte rozijnen met pecannoten in een beetje ahornsiroop in een koekenpan. Garneer de blondie hiermee.
Boodschappen lijst
- Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart - Gemalen nootmuskaat
4,99 35 Gram
removeadd product to cart - Amandelpasta
8,39 330 Gram
removeadd product to cart - Ongezoete appelpuree
1,79 350 Gram
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
3,19 250 Gram
removeadd product to cart - Speculaaskruiden
3,49 30 Gram
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!