Bakken
Appelblondies
- • Bakken
- • 2 personen
- • 174 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 170 g ongezoete appelpuree
- • 120 g amandelpasta
- • 40 g kokosmeel
- • 3½ tl ahornsiroop
- • 2 tl kokosbloesemsuiker
- • Snufje speculaaskruiden
- • Snufje kaneel
- • Snufje nootmuskaat
- • Kokosolie om in te vetten
- • TOPPING:
- • Handje rozijnen, geweekt
- • Handje pecannoten, grof gehakt
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180℃. Vet een vierkant bakblik van ca. 20 cm in met kokosolie.
- Meng alle ingrediënten in een grote kom tot een dikke massa. Schep in een bakblik en spreid goed uit tot een egale laag.
- Bak de blondie ca. 30 minuten of tot de bovenkant mooi goudbruin is. Laat koud worden in de vorm en zet daarna minimaal een uur in de koelkast.
- Karamelliseer voor de topping de drooggedepte rozijnen met pecannoten in een beetje ahornsiroop in een koekenpan. Garneer de blondie hiermee.
Boodschappen lijst
- Pecannoten
6,49 150 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,29 250 Ml
removeadd product to cart - Gemalen nootmuskaat
4,99 35 Gram
removeadd product to cart - Kokosbloesemsuiker
5,49 330 Gram
removeadd product to cart - Kokosmeel
2,69 400 Gram
removeadd product to cart - Amandelpasta
10,39 330 Gram
removeadd product to cart - Ongezoete appelpuree
1,89 350 Gram
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
2,69 250 Gram
removeadd product to cart - Speculaaskruiden
3,19 30 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kaneel
2,79 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!