Salade
Aardappelsalade met appel
- • Salade
- • 4 personen
- • 292 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 900 g vastkokende krielaardappeltjes
- • zout & peper
- • ½ flesje mosterd-dille dressing (van TON)
- • ½ komkommer, in blokjes
- • 1 appel, vlak voren het serveren in blokjes gesneden
- • 5 augurken, in blokjes
- • 3 bosuien, in ringetjes
- • 4 eetl zilveruitjes, gehalveerd
- • 2 eetl bieslook, fijngehakt
- • 2 eetl peterselie, fijngehakt
BEreidings wijze
- Was de krieltjes, snijd grotere exemplaren in vieren en kleinere doormidden. Leg ze met een theelepel zout in een pan, vul aan met koud water, zet op het vuur en breng aan de kook. Kook ze in 10-15 minuten beetgaar. Giet ze af en laat ze 5 minuten uitstomen.
- Voeg de dressing toe aan de nog warme krieltjes, meng goed door en laat verder afkoelen.
- Schep de rest van de ingrediënten door de krieltjes. Breng op smaak met zout en peper. Serveer meteen of bewaar afgedekt in de koeling.
Boodschappen lijst
- Vastkokende kriel aardappeltjes
2,59 450 Gram
removeadd product to cart - Mosterd-dille dressing
2,99 150 Ml
removeadd product to cart - Appel Cripps Pink
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Augurken zoetzuur
4,79 670 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Zilveruitjes zoet-zuur
2,79 350 Gram
removeadd product to cart - Bieslook
2,89 20 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2025!
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!