zuiver water

Drink je graag water en wil je dan het beste uit de kraan? Met een filter krijg je zuiver drinkwater zonder daar heel veel extra voor te betalen. En dat is mooi, want door veel water te drinken voel je jezelf fit en gezond. Zet daarom een waterfilterkan van Brita binnen handbereik. Neem je jouw gefilterd water mee op pad? Gebruik dan een Klean Kanteen drinkfles en voorkom Plastic Soup!  

Brita waterfilters

Zachter van smaak

Per dag verlies je gemiddeld 2 liter vocht. Dat zijn zo’n acht glazen per dag. Om je vochtbalans in evenwicht te houden, moet je die aanvullen. Zet een drinkfles met water uit de waterfilterkan op je bureau of aanrecht. Dan weet je precies hoeveel je gedronken hebt. Een Brita waterfilterkan filtert het kraanwater van kalk en andere onzuiverheden en de Klean Kanteen fles zorgt ervoor dat jouw water ook zuiver bewaard blijft.  

Voorkom plastic afval

Met een waterfilterkan bewijs je behalve je portemonnee ook het milieu een dienst, want je voorkomt hiermee plastic afval. Bij een Brita waterfilterkan zijn alle filterpatronen recyclebaar. Met een Klean Kanteen heb jij geen plastic flesjes meer nodig en help je mee om wegwerpplastic te vermijden.

image
image

Puur genieten van koffie en thee?

Lijkt het bij jou soms ook of er een laagje op je thee zit en houd jij altijd een bruin randje over in het kopje? Dit wordt veroorzaakt door kalk in het water. Een goede reden om thee te zetten van gefilterd water. En je koffie of espresso heeft met dit gefilterd water veel meer aroma. Probeer maar eens!

Tip!: kook je groenten eens in gefilterd water. Dan zie je dat ze frisser van kleur blijven. Kalk laat namelijk zichtbaar sporen achter en beinvloedt bovendien de smaak van groenten, pasta’s, soepen en rijst. 

Biologische thee

Voorkom kalkaanslag

Gebruik je gefilterd water in je drinkfles en voor huishoudelijke apparaten zoals koffiezetapparaten, waterkokers en espressomachines. Op deze manier voorkom je kalkaanslag en is ontkalken vrijwel niet meer nodig. Dankzij het gefilterde water hebben je huishoudelijke apparaten een langere levensduur en bovendien gebruik je minder elektriciteit.