pineo natuurlijk bronwater

pineo-waterflessen

Denk je dat al het water gewoon hetzelfde is en smaakt? Probeer dan eens het natuurlijke bronwater van Pineo, je zult prettig verrast worden door de pure, heerlijke smaak!

Mineraalwater

natuurlijke bron

Het Pineo water komt uit de natuurlijke bronnen die diep in het Spaanse Beneidó Bergmassief liggen. Per uur stroomt er 25.000 liter water uit deze bronnen, dit wordt niet opgepompt, maar ontspringt op natuurlijke wijze uit de bron. Hierdoor blijft de structuur die het water heeft behouden.

pineo-waterfles-waterbron

Pure smaak uit glazen fles

Het water van Pineo zit in glazen flessen, en dat is niet zonder reden! Ten eerste behoudt water zijn pure, gezonde smaak in een glazen fles. Glas is namelijk het meest neutrale verpakkingsmiddel; het geeft geen smaak af en neemt geen smaak op.


Daarnaast is een glazen fles een duurzame keuze; het wordt gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten (zand, kalk en soda) en bij het recyclen ervan ontstaan geen schadelijke stoffen. 

pineo-waterfles-philip
pineo-mineraalwaterkratten
pineo-mineraalwater-bbq

Water met geschiedenis

De bronnen van Pineo zijn ontdekt in 852. Een nabijgelegen kloosterruïne getuigt hiervan. Plaatsen waar rijp water aan de oppervlakte komt worden van oudsher ‘heilig’ genoemd. Ook voor de ‘heilige’ berg waar de bronnen van Pineo zich bevinden is dit het geval. De ruïnes van het klooster bevinden zich slechts 100 meter van de bronnen en worden beschermd door een overhangende rots.