Ontvangen van nieuwsbrieven

Wat kan ik verwachten van de nieuwsbrief?

De Ekoplaza nieuwsbrief staat boordevol informatie over een biologische leefstijl. We zetten onze boeren en telers in het zonnetje en nemen jou als klant mee in het leven op een biologische boerderij of akker. Maar dat niet alleen. Ook onze producenten komen aan bod. Onze producenten laten zien hoe zij een biologisch product op de markt brengen zonder vreemde toevoegingen zoals e-nummers, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Daarnaast ben je met de Ekoplaza nieuwsbrief altijd als eerste op de hoogte van de scherpe acties en leuke aanbiedingen. We bieden volop receptinspiratie om gezond te eten en we houden je op de hoogte van duurzame ontwikkelingen binnen onze biologische supermarkt. 


Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?

Dat is heel simpel en binnen een paar klikken gebeurt! Log in en geef in jouw persoonlijke profiel aan dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Wil je liever geen profiel aanmaken, maar wel graag de nieuwsbrief ontvangen? Dan kun je je hier vrijblijvend inschrijven. 


Hoe meld ik me af voor de nieuwsbrief?

Wat jammer dat je geen nieuwsbrieven meer van ons wilt ontvangen! Je kunt je eenvoudig uitschrijven in de laatste nieuwsbrief in je mailbox. Scrol in de mail helemaal naar beneden en klik op 'uitschrijven'.