sparen voor zomerse bio producten

Bij Ekoplaza laten we je buitengewoon genieten. Hoe? Dat ontdek je met onze zomerse bio producten voor bij de barbecue, picknick, in wereldse gerechten of wanneer je er een dagje lekker op uit bent. Stuk voor stuk uit een korte keten van boeren, telers en leveranciers die zich vol overgave inzetten voor behoud van de natuur. Dat voelt goed en smaakt beter!

Spaar voor een gratis zomerpakket

Spaar jij ook mee voor een gratis zomerpakket? Bekijk hier alle actievoorwaarden. 

  • Bij elke €10,- aan boodschappen bij Ekoplaza ontvang je één zomerzegel. Bij 40 zegels is je spaarkaart vol. De spaarkaart is verkrijgbaar in de winkel. 
  • Met een volle spaarkaart heb je de keuze uit 4 verschillende boxen: BBQ, Wereldkeuken, Onderweg en Picknick. 1 volle spaarkaart = 1 zomerpakket. Bekijk hieronder een kleine sneak peek van de inhoud. 
  • Sparen kan vanaf 5 juli tot en met 5 september 2023. Je kan je volle spaarkaart inleveren tot en met 17 september 2023 (niet bij afhaalpunten).
  • Bij een online bestelling met bezorging via onze bezorgpartner Leen Menken worden vanwege logistieke redenen geen spaarzegels toegevoegd. Bij bezorging via Ekoroute en Ekoplaza Direct worden wel spaarzegels gegeven.
ekoplaza-biologisch-lekkerweten-zomer2022-barbecue-bbq

Een zomer om te grillen

Altijd gedacht dat rauwe groenten de beste smaak hebben? Mis! Want juist door groenten te grillen verhef je ze tot ware smaakbommetjes. De hitte zorgt ervoor dat suikers en eiwitten exploderen en alle kanten op vliegen. Ineens proef je nootachtige, romige, zoete en complexe smaken. Ook gaan je groenten veel lekkerder geuren. Buitengewoon lekker!

Picknick

Buiten eten geeft het ultieme zomergevoel. Lekker op een picknickkleed langs het water. Dan is een goede (food) prep nodig. Je kunt niet even naar huis omdat je de salade bent vergeten, of de spelletjes voor de kids. Lijstjes maken dus. En ons verwenpakket voor bij de picknick niet vergeten! Geniet van een fris cranberrysapje en een rustiek stokbrood met verse tomaten bruchetta of vegan paté. Smeer tijdens de picknick je handen lekker in met verzorgende granaatappel handcrème.

ekoplaza-buitengewoongenieten-zomer-picknick
ekoplaza-buitengewoongenieten-zomer-wereldkeuken

Wereldkeuken

Duik deze zomer de keuken in en waan je in Mediterrane en oosterse landen! In deze box vind je onder andere een heerlijk romige (en vegan!) Thaise currysoepeen pittige sriracha saus en échte Italiaanse lasagnebladen. Allemaal pure biologische kwaliteitsproducten, stuk voor stuk van kleine familiebedrijven of passievolle boeren.

Zomervoordeel

Barbecue

Zeg je zomer, dan zeg je barbecue. Lekker met vrienden en familie uitgebreid tafelen in het zomerzonnetje. Wij hebben dé must-haves voor een duurzame biobarbecue voor je verzameld in deze zomerbox. Denk aan smaakvolle bbq kruiden, pittige vegan worstjes en vegan kruidenboter

ekoplaza-buitengewoongenieten-zomer-bbq
ekoplaza-buitengewoongenieten-zomer-onderweg

Onderweg

Ga je lekker een dagje er op uit? Naar de dierentuin, het park of het bos? Of ben je onderweg naar je vakantiebestemming? Met de onderweg zomerbox heb je alles bij de hand voor een lekker hapje. Een zakje gevriesdroogde fruitsalade, romige melkchocolade met cookies en een sprankelend vlierbloesemdrankje (en nog veel meer). Toe aan wat verzorging? Smeer je gezicht lekker in met de rozen dag- en nachtcrème.

Lekker naar buiten