lkkrdr bij Ekoplaza

lkkrdr-outdoor
Waar anders dan bij Ekoplaza vind je een biologisch assortiment, met biologische kant-en-klaar maaltijden die vers in de winkel worden bereid? We vinden het belangrijk dat onze producten smaken zoals ze van origine horen te smaken. Dus zonder toegevoegde suikers of andere smaakstoffen. Bij Ekoplaza krijgen boeren en telers een eerlijke prijs, zodat ze duurzaam en diervriendelijk kunnen werken.

LKKRDR

Kikkererwten chips

De kikkererwten in deze knapperige low-fat chips zitten bomvol vezels en bevatten 30% minder verzadigd vet dan de gemiddelde aardappelchips! Je kunt genieten in drie smaken: zeezout, paprika of rozemarijn. Alle drie zijn ze zonder kunstmatige smaakstoffen en toegevoegde suikers. Dat is LKKRDR genieten zonder schuldgevoel!

De Rit

De Rit bestaat al sinds 1970. Deze pionier in biologisch begon op een kleine boerderij in Zoelen, genaamd de Rit. Daar maakten ze allemaal verantwoorde producten met pure ingrediënten, zoals honing en bijenwas. Nog steeds kun je genieten van hun producten met honing, zoals ontbijtkoek met honing. Maar je kunt dus ook je borrelavond compleet maken met deze kikkererwtenchips.

LKKRDR, voor de boerenlandvogels

Het aantal vogels is een goede raadgever hoe het gaat met de natuur. Door schaalvergroting in de landbouw zijn veel vogels verdwenen. De melk van Weerribben Zuivel voldoet aan strenge criteria voor boerenlandvogels die opgesteld zijn door Vogelbescherming Nederland. Aandacht schenkt LKKRDR.

Romige Boerenskyr is eiwitrijk én low-fat. Wat boerenlandvogels daarmee te maken hebben? Door de intensieve landbouw kunnen vogels geen veilig plekje meer vinden om te broeden. En dus zie je die vogels steeds minder in ons land. In de biologische veehouderij gaat het anders. Daar zorgen de boeren voor bloemrijke weides vol vlinders en bijen. Niet alleen de koeien lopen lekker te grazen, ook de boerenlandvogel vindt er een veilig plekje. Zo blijven ze beschermd en sterven ze niet uit. Daarom staat op de verpakking het logo van Vogelbescherming Nederland. Boerenskyr maakt de koeien blij, de vogels blij, de boeren blij en jou blij. 


Biologische recepten

Blauwe bessen: Lkkrdr, handmatig geplukt

Dankzij de traditionele, handmatige werkwijze is er al jaren werk voor zo’n 300 mensen in het Spaanse Andalusië. Zij stoppen de bes direct van de boom in het consumentenbakje. Kwaliteitscontrole aan de bron en meer werkgelegenheid maakt het LKKRDR.

Blauwe bessen
AANBIEDING

Blauwe bessen

Nederland - 125 Gram

GraNOLA: lKKRDR, RIJK GEVULD

Een granola die gewoon rijk gevuld is en gezoet met tarwestroop. Die kwaliteit verwacht jij bij Ekoplaza. Een ontbijt dat niet alleen vult, maar ook voedt is LKKRDR.