20 apr. 2021 editorial

Couscous van eigen merk

img

Om het gebruik van plastic terug te dringen kiezen we bij Ekoplaza steeds vaker voor composteerbare verpakkingen. Deze verpakkingen belasten het milieu niet en zijn na ongeveer twaalf weken volledig gecomposteerd. Naast verschillende soorten noten, gedroogde bonen en rijst zijn ook al onze soorten couscous verpakt in composteerbare folie. Herkenbaar aan het kiemplantlogo. Kiezen voor plasticvrij wordt zo steeds makkelijker!

100% tarwe
Couscous, gemaakt van grofgemalen durumtarwe, is allang niet meer alleen populair in Noord Afrika. Wij zijn hier inmiddels ook fan! Niet zo gek, als je bedenkt dat je met couscous echt alle kanten op kunt. In warme stoofschotels, koude salades en zelfs in zoete ontbijtgerechten.  

De volkoren variant bevat lekker veel voedingsvezels, vitaminen en mineralen. Een gezonde bron van koolhydraten dus. En dat na slechts 5 minuten bereidingstijd!

100% plasticvrij
Bij ons betekent biologisch niet alleen goed geteelde, geproduceerde levensmiddelen. Onze kernwaarden van biologisch gaan ook over verantwoording nemen voor je leefomgeving. Hiermee heeft Ekoplaza een sterke bedrijfsfilosofie en een fundering om keuzes te maken. Vanuit hier besluiten we ook af te stappen van producten die verpakt zitten in een of meerdere lagen plastic. Zo ook bij onze couscous. Want niet alleen wij, maar ook de Ekoplaza klant is hier klaar mee!