Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4

Zonder zorgen
Boodschappen doen


Wij willen jouw biologische leefstijl ondersteunen. Geen onnodige toevoegingen, geen e-nummers, maar eten zoals het bedoeld is. Dat wil jij toch ook? Bestel je favoriete biologische producten en kies een vestiging bij jou in de buurt. Haal de boodschappen op wanneer het jou uitkomt. Of laat je ze liever thuisbezorgen? Of kom je gewoon liever in een van onze vestigingen?

Van Asten tot Zwolle!

Bij het bestellen van je biologische boodschappen kun je eenvoudig kiezen om de bestelling bij een vestiging op te halen wanneer het jou uitkomt. Momenteel wordt deze service in 100 vestigingen aangeboden, waaronder alle Ekoplaza vestigingen.

Het grote voordeel t.o.v. bezorgen is dat je zelf het moment bepaalt om je boodschappen af te halen. Daarnaast kun je ook makkelijk producten toevoegen naast je online bestelling. Bij een bestelling op een werkdag voor 13.00 uur zijn de boodschappen in de meeste gevallen de volgende dag vanaf 8:30 uur af te halen. In tegenstelling tot bezorgen worden bestellingen gratis afgeleverd bij de vestiging. Wellicht nog een groter voordeel is dat vestiging ook fungeert als inleverpunt voor het retourneren van flessen met statiegeld of de klapkrat. Qua assortiment wordt geen beperking aangehouden je kunt dus luiers bestellen bij ekoplaza.nl om ze vervolgens af te halen bij de Ekoplaza.

Biologisch thuisbezorgd!

Bij Ekoplaza hebben we als doelstelling om biologisch bereikbaar te maken voor iedereen. Met onze verbrede thuisbezorgservice is ons totale assortiment van ruim 7.000 biologische producten nu nog toegankelijker. Naast levering vanuit onze 75 winkels bieden we nu ook landelijke bezorging. Als je online voor 13.00 uur bestelt, worden je boodschappen de volgende avond aan huis geleverd. Deze service is in samenwerking met PostNL en is mogelijk vanaf 60 euro.
 

Weet wat je eet
Met de ekoplaza-app

Als Ekoplaza willen we de biologische leefstijl voor iedereen zo bereikbaar mogelijk maken, daarom hebben we nu ook een app! Hiermee kun je natuurlijk je boodschappen bestellen, maar dat niet alleen. Met de barcode-scanner plaats je eenvoudig boodschappen in het winkelmandje, óók thuis of op het werk! Ontdek daarnaast met de ingrediëntenscanner of er verborgen E-nummers, plastics of chemicaliën in een product zitten. 

Een gezonde, bewuste keuze maken was nog nooit zo eenvoudig!

Download nu in de Apple App Store

Algemene voorwaarden | Privacy statement | © 2017 Ekoplaza