Alles over het assortiment

Het Ekoplaza assortiment bestaat uit allerlei biologische boodschappen met de juiste ingrediënten. Daardoor smaken je boodschappen zoals ze horen te smaken. Puur en lekker vitaal. Bekijk het assortiment in de winkels of bestel online voor extra gemak. 


Kan ik een favorietenlijst maken?

Een lijst maken van je favoriete producten is heel eenvoudig. Zorg dat je bent ingelogd op ekoplaza.nl. 

  • Ga naar ‘Mijn Profiel’ en klik vervolgens op ‘Mijn Favorieten’.
  • Klik op ‘Nieuwe Lijst’ en geef je favorietenlijst een persoonlijke naam. Klik dan op ‘Aanmaken’. Je favorietenlijst kan nu gevuld worden!
  • Zoek het gewenste product en klik op het hart-symbool op de betreffende productpagina. Het product wordt dan automatisch toegevoegd aan je favorietenlijst.

Meerdere lijstjes maken? Dat kan. Zo kun je in het vervolg nog sneller je favoriete boodschappen terugvinden.


Kan ik zoeken met een filter zoals vegetarisch?

Op ekoplaza.nl is het mogelijk om producten te filteren op dieetvoorkeur en allergieën. Selecteer tijdens het winkels aan de linkerkant de filters naar keuze in het filtermenu. Naast filteren op allergenen is het ook mogelijk om je voorkeur voor vegetarische of veganistische producten te filteren. Wil jij deze filters automatisch aanzetten zodat je alleen voor jou relevante producten ziet? Pas dan je dieetvoorkeur aan in je persoonlijke Ekoplaza profiel.  


Ik heb een vraag over een allergie of dieet

Op elke productpagina vind je uitgebreide productinformatie. Je vindt hier de complete ingrediëntenlijst, voedingswaarde en benoeming van allergenen. Ook het land van herkomst, keurmerken en de productomschrijving kun je op de productpagina vinden.


Ik zie veel keurmerken, maar wat betekenen ze?

Bij Ekoplaza kun je erop vertrouwen dat alle boodschappen 100% biologisch zijn. Alle producten zijn voorzien van het Europees Biologisch keurmerk. Dit is te herkennen aan het groene blaadje. Daarnaast voeren we nog verschillende andere keurmerken, waaronder EKO, Demeter of Fairtrade. Alle keurmerken die je tegen komt op de producten in ons assortiment vind je hier.