Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4

Ondernemer - bij Ekoplaza

Franchisen bij Ekoplaza

Franchisen bij Ekoplaza betekent ondernemen in grote vrijheid in je lokale markt. Dit in optimale samenwerking met collega ondernemers en het servicekantoor. Samen naar een gezondere wereld waarin de 100% biologische producten en de klanten centraal staan.

Beleving, de eigentijdse inrichting van de winkels en gastheerschap zijn onderdeel van deze unieke en 100% biologische formule. Pure producten, toewijding en teamwork ervaart onze klant dagelijks in jouw winkel. Dat merk je niet alleen aan onze 100% biologische producten, de ervaren en professionele organisatie, maar ook aan onze ambitieuze groeiplannen.

Ekoplaza is: 

Ekoplaza is een unieke vooruitstrevende formule: 100% biologisch. Onze klant kan zorgeloos genieten van de lekkerste en beste biologische producten voor een eerlijke prijs. Waar biologisch boodschappen doen gemakkelijk wordt gemaakt in onze ruim 70 winkels, via de Ekoplaza App of webshop met bezorging door heel Nederland.

Heb jij zin in een prachtig biologisch avontuur? Ben jij gek op eerlijke en lekkere producten en wil jij iedere dag het allerbeste voor de klant? Kun je niet alleen een team inspireren, maar ook motiveren, activeren, aansturen én ben je enthousiast om samen met ons te ondernemen?

Neem dan contact op met Geert-Jan Smits of Sandra Wijnia.

Contactgegevens: 
Geert-Jan Smits - formule manager - 06 46 23 64 25
Sandra Wijnia - formule coördinator - 06 11 58 41 09

Henrie en Joram over Ekoplaza-formule

Vader Henrie en zoon Joram Esman zijn eigenaar van Ekoplaza Zaandam. De Ekoplaza-formule is onderdeel van groothandel Udea, die dagelijks zorgt voor aanlevering van het assortiment. Dat was in 1984 wel anders, toen Henrie nog een biologisch buurtwinkeltje had:

“Destijds deed ik zaken met diverse groothandels. De ene was voor de droogwaar, de andere voor vlees en groothandel Van den Boogaard, de voorloper van Udea, kwam één keer in de week met verse en diepvrieswaar. Sinds we Ekoplaza-franchisenemer zijn is Udea hoofdleverancier voor alles.”

Bij een familiebedrijf zoals dat van Henrie werken de kinderen vaak van jongs af aan mee in de winkel. Toch had Joram nooit de ambitie om uiteindelijk mede-eigenaar te worden: “Toen Udea mij benaderde om Ekoplaza-franchisenemer te worden, zag ik daar wel brood in." 

"De visie van Ekoplaza past veel beter bij mij. Dankzij de open, transparante formule en de moderne uitstraling van de winkel trekken we een groter publiek aan. En heel belangrijk is dat we als franchisenemers belangrijke ondersteuning vanuit Udea krijgen.” Henrie: “Daar betaal je natuurlijk wel voor, maar die fee is het dubbel en dwars waard. In mijn biologische winkelverleden heb ik dat wel eens anders gezien.”