Werken bij Ekoplaza

Kan ik komen werken bij Ekoplaza?

Ja dat kan! Elke dag opnieuw werken we samen aan onze ‘biologische meerwaarden’. Zowel in onze winkels als online, delen we volop inspiratie en laten we de consument kennis maken met onze producten. Wij geloven in wat we doen. We vertellen ons biologische verhaal met enthousiasme en willen dit met iedereen delen. Informeel, met kennis van zaken. We werken hard, hebben een gezonde leefstijl en we hebben bovenal veel plezier in wat we doen. Past dit bij jou? Kom dan werken bij Ekoplaza!


Welke vacatures staan er open bij Ekoplaza?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die het team willen versterken. Er zijn verschillende functies beschikbaar in onze winkels, bij het servicekantoor of in het magazijn. Ben jij benieuwd of er iets voor je tussen zit? Bekijk ze allemaal!


Wat zijn de werkplekken bij Ekoplaza?

  • Winkels - De vacatures in onze winkels variëren van hulpkracht, kassamedewerker tot bedrijfsleider. Wil jij een leuk zakcentje bijverdienen met een flexibele bijbaan, heb je er altijd al van gedroomd om klantenwensen te vervullen achter de kassa of stuur jij graag een compleet winkelteam aan? Dan is een baan in één van onze Ekoplaza filialen misschien wat voor jou.
  • Servicekantoor - Op het servicekantoor werken wij vol energie aan onze gezamenlijke uitdagingen om de Ekoplaza winkels zo goed mogelijk te begeleiden. Onze verschillende afdelingen bundelen hun krachten om zo het beste uit elkaar te halen. Dat maakt het een gemotiveerd én gezellig team.
  • Magazijn - Bij Ekoplaza werken we in één groot magazijn waar we al onze collega’s persoonlijk kennen. Houd jij zo nu en dan van een grap of een praatje én kun je flink doorpakken als het nodig is? Dan ben je welkom in ons magazijn team.

Bekijk alle werkplekken en vacatures hier