Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4
Boodschappen doen

Koolhydraatarm met
Ekoplaza & EKOmenu

Met de maaltijdboxen van Ekomenu eet je de komende vier weken koolhydraatarm, volgens de aanpak van Jasper Alblas. Jasper is namelijk een autoriteit op het gebied van koolhydraatarm eten. Met zijn hulp eet je vier weken lang koolhydraatarm en gezond!

ekomenu
Makkelijk koolhydraatarm

Je ontvangt vier weken lang het Koolhydraatarm menu van Ekomenu: maaltijdboxen met ingrediënten voor drie complete avondmaaltijden en bijbehorende recepten. Natuurlijk zijn de producten 100% biologisch.

Ga naar Ekomenu en kies daar voor het Koolhydraatarm menu, wekelijks, aantal personen en leverdatum. Voer bij bestelling de code: Koolhydraatarmewekenmetekomenu in zodat wij weten dat jij meedoet met de Koolhydraatarme weken en je het het gratis Receptenboek van Jasper ontvangt. Voor een goed resultaat is het belangrijk dat je tenminste 4 weken meedoet. In 'Mijn Ekomenu' kun je altijd je leveringen aanpassen of pauzeren.

De kosten zijn 42 euro per box (3 maaltijden, 2 personen).

Bestel een koolhydraatarm menu

Gratis
7x7 afslank receptenboek

Laat je de rest van de dagen inspireren door de recepten uit het gratis receptenboek van Jasper Alblas. Dit ontvang je bij aanmelding voor het koolhydraatarme menu (vergeet niet de code in te voeren!). Natuurlijk krijg je ook blijven toegang tot alle koolhydraatarme recepten van Ekomenu.

koolhydraatarm voedingspatroon

Zoals je kunt zien bevatten sommige producten wel gewoon koolhydraten. Het gaat dan ook om een koolhydraatarm voedingspatroon, niet om een koolhydraatvrij voedingspatroon. Je lichaam heeft namelijk wel koolhydraten nodig om goed te functioneren.

Hierboven las je al dat energie op drie verschillende manieren in ons eten zit verpakt: in koolhydraten, vetten en eiwitten. Als je minder koolhydraten gaat eten is het belangrijk om meer vetten en eiwitten te gaan eten. De recepten hierboven bevatten de goede balans: niet veel koolhydraten, maar wel veel gezonde vetten en voldoende eiwitten zodat je toch voldoende energie binnen krijgt.