Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4
Boodschappen doen

Gezonde leefstijl met
magnesium

 

Ons lichaam bestaat voor 4% uit mineralen. Dat lijkt niet veel, maar ze vormen onmisbare bouwstoffen voor je lichaam. Elk mineraal vervult minstens één functie die van wezenlijk belang is. Aangezien je lichaam niet in staat is mineralen zelf aan te maken, moet je ze dagelijks uit je voeding halen of via supplementen binnenkrijgen. Deze week in de schijnwerpers: magnesium.

Magnesium is een macro-element waarvan je lichaam meer dan 100 milligram per dag nodig heeft om alle lichaamsprocessen goed te laten functioneren. Een uitgebalanceerde voeding bevat voldoende van dit essentiële mineraal. Aangezien magnesium deelneemt aan meer dan 300 enzymatische reacties in je lichaam, waaronder diegene die zorg draagt voor het vrijmaken van energie, voor ons reden genoeg om wat producten voor te stellen die rijk zijn aan magnesium. Belangrijke noot: producten zijn rijk aan magnesium wanneer ze meer dan 112,5 mg magnesium per portie bevatten.