Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4

Met de Ekoplaza pasta en pastasauzen kun je de lekkerste gerechten maken. Wij vinden het wel zo fijn om te weten hoe én waar de ingrediënten verkregen zijn. De Ekoplaza pastasauzen worden gemaakt in Zuid-Italië van 100% biologische Italiaanse tomaten.

Ekoplaza pasta

LKKRDR van tomaten uit volle grond

De tomaten worden buiten geteeld in de volle grond en pas geoogst als ze optimaal rijp zijn. Na de oogst worden de tomaten binnen 24 uur gezeefd en verwerkt tot pastasaus.

Aan deze saus worden vervolgens verse biologische kruiden en specerijen toegevoegd om vier heerlijke smaken te kunnen maken: Picante, Oregano, Tradizionale en Basilico.

 

Op traditionele wijze

De pasta’s van Ekoplaza worden geproduceerd in het hart van de historische streek Emilia in Italië. Met de beste plaatselijke grondstoffen, respect voor de natuur en liefde voor het vak. De pasta’s worden op traditionele wijze gemaakt.

Door middel van een langdurig droogproces op een koude temperatuur krijgen de pasta’s alle tijd om te drogen. Dit zorgt voor behoud van alle goede eigenschappen en komt de smaak ten goede.

Hoofdgerecht

Pasta peperonata

4 personen