Hoofdgerecht
Zoetzure bloemkool
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 180 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • ½ bloemkool, in kleine roosjes
- • 600 ml natuurazijn
- • 200 g suiker
- • 4 jeneverbessen
- • 2 laurierblaadjes
- • 1 el mosterdzaad
BEreidings wijze
- Breng alle ingrediënten behalve de bloemkool in een pan aan de kook.
- Giet de kokendhete azijn op de bloemkoolroosjes en laat afkoelen. Bewaar in de koelkast en gebruik als tafelzuur.
Boodschappen lijst
- Laurier
3,09 10 Gram
removeadd product to cart - Bloemkool
3,29 1 stuks
removeadd product to cart - Kristalsuiker
3,49 750 GRAM
removeadd product to cart - Natuurazijn - inmaakazijn
2,19 750 ml
removeadd product to cart - Gele mosterdzaad
2,09 60 Gram
removeadd product to cart - Jeneverbessen
2,99 25 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst Je maakt van dit recept eenvoudig een piccalilly: bind het azijnmengsel met een eetlepel bloem en voeg wat kurkuma toe voor smaak en kleur.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!