Bijgerecht
Zoete aardappel met geitenhangop en appel-kaneel crunchy
- • Bijgerecht
- • 2 personen
- • 465 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g geitenyoghurt
- • 4 (witte) zoete aardappel, in partjes gesneden (ongeschild)
- • 2 el crunchy muesli appel kaneel
- • 1 el plantaardige olie
- • 1 el ahornsiroop
- • Klein handje muntblaadjes, grof gescheurd
BEreidings wijze
- Maak de hangop de avond tevoren: bekleed een vergiet met een schone theedoek en giet hierin de geitenyoghurt. Hang boven een kom om het vocht op te vangen en zet zo een nacht in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Smeer de zoete aardappelpartjes in met de olie. Spreid uit over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 20 minuten gaar en bruin.
- Schep de hangop van de doek in een kommetje en roer even los.
- Verdeel de zoete aardappel over 2 borden en schep er wat hangop bij. Druppel de ahornsiroop erover en garneer met munt en crunchy muesli.
Boodschappen lijst
- Geitenyoghurt
2,19 500 Ml
removeadd product to cart - Crunchy granola appel kaneel
4,99 450 Gram
removeadd product to cart - Koolzaadolie
3,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!