Bijgerecht
Zoete aardappel met geitenhangop en appel-kaneel crunchy
- • Bijgerecht
- • 2 personen
- • 465 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g geitenyoghurt
- • 4 (witte) zoete aardappel, in partjes gesneden (ongeschild)
- • 2 el crunchy muesli appel kaneel
- • 1 el plantaardige olie
- • 1 el ahornsiroop
- • Klein handje muntblaadjes, grof gescheurd
BEreidings wijze
- Maak de hangop de avond tevoren: bekleed een vergiet met een schone theedoek en giet hierin de geitenyoghurt. Hang boven een kom om het vocht op te vangen en zet zo een nacht in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Smeer de zoete aardappelpartjes in met de olie. Spreid uit over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 20 minuten gaar en bruin.
- Schep de hangop van de doek in een kommetje en roer even los.
- Verdeel de zoete aardappel over 2 borden en schep er wat hangop bij. Druppel de ahornsiroop erover en garneer met munt en crunchy muesli.
Boodschappen lijst
- Munt
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Geitenyoghurt
1,99 500 ML
removeadd product to cart - Crunchy granola appel kaneel
4,99 450 Gram
removeadd product to cart - Koolzaadolie
3,49 500 Ml
removeadd product to cart - Zoete aardappelen
3,59 600 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!