Sauzen & dressings
Zelfgemaakte chocoladepasta met vanille en kardemom
- • Sauzen & dressings
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 g extra virgin kokosolie
- • 4 tl raw cacaopoeder
- • 1 tl kardemom
- • ½ tl gemalen vanille
- • Naar smaak: kokosbloesemsuiker of honing
BEreidings wijze
- Smelt de extra virgin kokosolie even au bain-marie*.
- Meng de rest van de ingrediënten door de kokosolie (van het vuur af). Proef en stel de smaak bij door nog iets van de ingrediënten toe te voegen.
- Bewaar afgesloten op kamertemperatuur. * De kom boven een pan met laagje kokend water. Zorg dat kom het water niet raakt. Tip: Rauwe cacao bevat een heel scala aan goede stoffen. Het zit bomvol antioxidanten en essentiële vitaminen en mineralen, waaronder magnesium, calcium, zink, koper, vitaminen B1, B2, B3, B5, B9 en E, proteïnen en vezels.
Boodschappen lijst
- Gemalen vanille
3,69 5 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kardemom
6,49 35 Gram
removeadd product to cart - Extra virgin kokosolie
7,49 500 Ml
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!