Hoofdgerecht
Yogi tea spinaziedosa's
- • Hoofdgerecht
- • 1 persoon
- • 260 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • DOSA'S:
- • 50 g volkoren speltmeel
- • 2 tl spinazie sap (kook handje spinazie en pers het vocht eruit)
- • Inhoud van ½ zakje Yogi Tea Heartwarming
- • Snuf zeezout
- • VULLING:
- • 100 g hummus
- • 1 rode paprika, in reepjes
- • Handje rucola
BEreidings wijze
- Meng het meel met 100 ml water en laat dit ca. 6 uur gisten op kamertemperatuur.
- Voeg het spinaziesap, de thee en het zout toe en roer goed door.
- Verwarm een koekenpan op hoog vuur. Spreid, als de pan goed heet is, ¼ van het beslag uit de pan. Bak ca. 1 minuut, draai om en bak de andere kant tot de dosa gaar is. herhaal dit nog 3 keer met de rest van het beslag.
- Besmeer de dosa's met hummus. Verdeel de rucola en rode paprika erover, rol op en serveer.
Boodschappen lijst
- Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Volkoren speltmeel
3,59 1 kg
removeadd product to cart - Keltisch zeezout
2,49 1 kg
removeadd product to cart - Kruidenthee heartwarming
3,89 17 builtjes
removeadd product to cart - Hummus
2,49 100 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst Als je weinig tijd hebt, kun je het gisten ook overslaan en de ingrediënten direct mengen en bakken.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!