Lunch
Wortelkoekjes met wortelloof
- • Lunch
- • 4 personen
- • 352 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 bos bospenen
- • 100 g belegen kaas
- • 50 ml sinaasappelsap
- • 2 losgeklopte eieren
- • Snufje cayennepeper
- • Keltisch zeezout
- • 200 g boektweitmeel
- • kokosolie
BEreidings wijze
- Meng de geraspte wortel met het fijngehakte loof, de kaas, het sinaasappelsap en de eieren. Breng op smaak met cayennepeper en Keltisch zeezout.
- Meng het boekweitmeel erdoorheen, je krijgt een plakkerig mengsel.
- Verhit een koekenpan met een ruime laag kokosolie. Schep bergjes van een flinke eetlepel wortelmengsel in de pan en druk ze plat met de bolle kant van een lepel. Laat de koekjes op middelhoog vuur in ca. 15 tot 20 minuten gaar en bruin worden. Halverwege keren. Eet de koekjes bij het avondeten, de picknick of als snack.
Boodschappen lijst
- Bospeen
3,59 1 stuks
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
- Keltisch zeezout grof
2,89 1 kg
removeadd product to cart - Boekweitmeel
4,59 350 Gram
removeadd product to cart
Tips
Koken met EkoPlaza Wedstrijdwinnaar #3: Ida Wouters Ingrediënten gekocht bij Ekoplaza Veldhoven
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!