Bakken
Witte chocolade tiramisutaart
- • Bakken
- • 8 personen
- • 513 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g mascarpone
- • 200 ml slagroom, lobbig geslagen
- • 150 ml koffie, afgekoeld
- • 100 g lange vingers
- • 100 g witte chocolade, au bain-marie + 20 g geraspt
- • 20 g suiker
- • Ook nodig: springvorm van 20 cm, bekleed met bakpapier
BEreidings wijze
- Sla de mascarpone met de suiker los en luchtig. Voeg de gesmolten witte chocolade toe en meng tot een gladde crème.
- Klop de slagroom lobbig en spatel door het mascarpone-chocolademengsel.
- Wentel de lange vingers door de koffie en leg een laag ervan op de bodem van de springvorm. Spatel daar vervolgens een laagje crème op. Herhaal dit en strijk de bovenkant glad. Laat de taart in de koelkast opstijven voor minstens 1½ uur.
- Bestrooi voor het serveren met geraspte witte chocolade.
Boodschappen lijst
- Spelt lange vingers
2,39 125 Gram
removeadd product to cart - Boeren slagroom
2,39 200 ml
removeadd product to cart - Mascarpone
4,79 250 Gram
removeadd product to cart - Witte chocolade vanille
3,49 80 Gram
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtrade
3,99 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!