Soep
Witlofsoep met paddenstoelen en walnoten
- • Soep
- • 4 personen
- • 291 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 600 ml groentebouillon
- • 200 ml room
- • 25 g gedroogde paddenstoelen (porcini)
- • 4 stronken witlof, schoongemaakt en fijngesneden
- • 2 el walnoten, grof gehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Week de paddenstoelen ca. 30 minuten in 200 ml warm water. Laat ze uitlekken in een vergiet (weekvocht opvangen) en snijd ze in kleine stukjes.
- Breng de bouillon met de room aan de kook en voeg de paddenstoelen en witlof toe. Laat 2 minuten zachtjes doorkoken.
- Roer het weekvocht en de walnoten door de soep en laat nog 1 minuut trekken.
- Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Boodschappen lijst
- Groentebouillonblokjes
2,19 8 stuks
removeadd product to cart - Haver cuisine
1,59 200 Ml
removeadd product to cart - Walnoten
2,89 125 Gram
removeadd product to cart - Witlof
4,99 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2014.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!