Soep
Witlofsoep met paddenstoelen en walnoten
- • Soep
- • 4 personen
- • 291 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 600 ml groentebouillon
- • 200 ml room
- • 25 g gedroogde paddenstoelen (porcini)
- • 4 stronken witlof, schoongemaakt en fijngesneden
- • 2 el walnoten, grof gehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Week de paddenstoelen ca. 30 minuten in 200 ml warm water. Laat ze uitlekken in een vergiet (weekvocht opvangen) en snijd ze in kleine stukjes.
- Breng de bouillon met de room aan de kook en voeg de paddenstoelen en witlof toe. Laat 2 minuten zachtjes doorkoken.
- Roer het weekvocht en de walnoten door de soep en laat nog 1 minuut trekken.
- Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Boodschappen lijst
- Haver cuisine
1,49 200 ML
removeadd product to cart - Walnoten
2,59 125 Gram
removeadd product to cart - Witlof
4,99 500 Gram
removeadd product to cart - Gedroogde porcini
4,39 20 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2014.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!