Voorgerecht
Witlofschuitjes met makreel
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 stronkjes witlof, blaadjes losgemaakt
- • 2 blikjes makreelfilet, afgegoten
- • 1 zure appel, geschild en in kleine blokjes
- • 1 citroen, de rasp + 1 el sap
- • 2 el kwark
- • 2 el mayonaise
- • 1 el kappertjes (paar achterhouden voor garnering)
- • Paar takjes peterselie
- • Gemalen peper
BEreidings wijze
- Meng de makreel met de peterselie, appel, kwark, mayonaise, kappertjes en een lepel citroensap. Breng op smaak met peper.
- Vul de witlofschuitjes met de makreelrillettes. Leg op een mooie schaal en garneer met citroenrasp, kappertjes en peterselie.
Boodschappen lijst
- Frisse & romige mayonaise
4,59 490 Gram
removeadd product to cart - Witlof
4,99 500 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Magere kwark
3,39 500 Gram
removeadd product to cart - Kappertjes
3,29 100 Gram
removeadd product to cart - Zwarte peper gemalen
3,99 45 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!