Soep
Waterkerssoep met oesterzwammen en radijs
- • Soep
- • 4 personen
- • 32 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 l groentebouillon, vers of van een blokje
- • 2 teentjes knoflook, uit de pers
- • 3 el peterselie, fijngesneden
- • peper
- • 150 g oesterzwammen, in reepjes
- • 100 g waterkers, gewassen en gedroogd
- • radijsjes, in reepjes
BEreidings wijze
- Breng de bouillon aan de kook. voeg knoflook, peterselie en flink wat peper toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
- Roer de reepjes oesterzwam erdoor en breng de soep opnieuw aan de kook, laat 2 minuten koken.
- Schep de waterkers door de soep en laat 1 minuut doorwarmen dat de blaadjes licht slinken.
- Top met de radijs.
Boodschappen lijst
- Waterkers
1,99 100 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Platte peterselie in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuk
removeadd product to cart - Radijsjes
1,59 1 stuk
removeadd product to cart - Oesterzwammen
2,99 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 10 minuten Bron: Lekker Weten lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!