Hoofdgerecht
Warme knolselderijtaart met komijnekaas
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 346 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 knolselderijen, geschild in dunne plakken van +/- 2 mm
- • 4 eieren
- • 200 ml kookroom
- • 150 g artisjokharten
- • 150 g komijnekaas
- • 75 g veldsla
- • Nodig: Springvorm van ca. 24 cm
BEreidings wijze
- Schil de knolselderij en snijd er, liefst met behulp van een mandoline, dunne plakken van ca. 2 mm van.
- Doe de eieren en kookroom in een kom en klop door elkaar met een garde. Breng op smaak met peper en zout.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Leg in de springvorm 2 lagen knolselderij, 1 laag kaas en een paar artisjokplakken en voeg dan een scheut eimengsel toe. Herhaal dit tot alles op is.
- Bak de hartige taart in ca. 55 minuten goudbruin en gaar. Haal uit de oven, snijd er mooie punten van en garneer met veldsla.
Boodschappen lijst
- Haver cuisine
1,59 200 Ml
removeadd product to cart - Veldsla
2,29 75 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter 2020
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!