Hoofdgerecht
Volkoren noedels met spinazie
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 874 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g volkoren noedels
- • 1 ui, gesnipperd
- • 1 el olijfolie
- • 100 ml soja cuisine (sojaroom)
- • 250 g ricotta
- • 150 g geitenkaas naar keuze, geraspt of in stukjes
- • 100 g boerenkaas, geraspt
- • 300 g spinazie, vers of diepvries (ontdooid)
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Kook de noedels al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Fruit intussen de ui zacht en glazig in een beetje olie.
- Voeg de sojaroom, ricotta en andere twee kazen toe en klop dit op laag vuur tot de kazen zijn gesmolten en de saus heet is.
- Verwarm de spinazie een paar minuten in de kaassaus tot de blaadjes zijn geslonken. Breng op smaak met zout en peper.
- Meng de saus door de afgegoten pasta en serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Jonge geitenkaas 50+
8,67 260 Gram
removeadd product to cart - Soja cuisine
1,89 250 ML
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Ricotta
3,79 250 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!