Hoofdgerecht
Vis gewikkeld in prei
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 600 g kabeljauw of scholfilet, in blokken of stukken gesneden
- • 125 g boter, op kamertemperatuur
- • 50 g ansjovisfilets
- • 4 lange repen prei, ca. 2 minuten geblancheerd
- • 1 Chinese kool, in ca. 8 parten gesneden
- • 1 sjalot, fijngehakt
- • 2 el peterselie, fijngehakt
- • 1 el oregano
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bestrooi de vis rondom met oregano en zout en peper.
- Wikkel de vis in de prei (repen in benodigd aantal stukken snijden).
- Rooster de pakketjes ca. 5 minuten op de barbecue. Halverwege keren.
Boodschappen lijst
- Ansjovis filets
5,19 78 GRAM
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
3,89 250 Gram
removeadd product to cart - Prei
2,19 2 stuks
removeadd product to cart - Kabeljauwfilet
9,35 235 Gram
removeadd product to cart - Platte peterselie in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Chinese kool
3,99 1 stuks
removeadd product to cart - Sjalotten
1,89 200 Gram
removeadd product to cart - Oregano
3,59 20 Gram
removeadd product to cart
Tips
Lekker met geroosterde maïskolf en tomatensalsa. Wijntip: Menade Verdejo
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!