Hoofdgerecht
Verse pasta met herfstgroenten
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 602 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g verse tagliatelle
- • 150 g knolselderijblokjes
- • 150 g pompoenblokjes
- • 100 g Parmigiano Reggiano, geraspt
- • 2 teentjes knoflook, geperst
- • 1 koolrabi, in blokjes
- • 1 flesje La Trappe Puur bier
- • 1 ui, gesnipperd
- • 1 groentebouillonblokje
- • 3 el tijmblaadjes, grof gehakt
- • 2 el olijfolie
- • Zout & peper
- • Optioneel: 1 el maiszetmeel, opgelost in een beetje water
BEreidings wijze
- Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui en knoflook met de tijm glazig. Voeg de pompoen, knolselderij en koolrabi toe en bak ca. 10 minuten.
- Blus af met het bier en voeg het bouillonblokje toe. Laat op laag vuur ca. 30 minuten pruttelen. Bind daarna eventueel met het maiszetmeel en breng op smaak met zout en peper.
- Kook de tagliatelle zoals op de verpakking staat vermeld. Meng de pasta daarna door de saus en verdeel over twee borden. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Boodschappen lijst
- Butternut pompoenblokjes
2,59 350 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,79 150 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Trappist Puur
2,29 33 cl
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!