Verse gnocchi met cavolo nero
Verse gnocchi met cavolo nero

Hoofdgerecht

Verse gnocchi met cavolo nero

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 428 kcal / portie

Ingrediënten lijst

400 g verse gnocchi
200 g cavolo nero (gesneden)
200 g cottage cheese
10 cherrytomaatjes, gehalveerd
2 handjes pijnboompitten, geroosterd in een droge koekenpan
1 bosui, in dunne ringen
Zout & peper
Plantaardige olie, om in te bakken

BEreidings wijze

  1. Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de bosui ca. 3 minuten. Voeg de cavolo nero toe. Blijf goed roeren tot de kool wat is geslonken. Haal de pan van het vuur en zet apart.
  2. Bak intussen in een tweede pan de gnocchi op laag vuur tot ze goed warm zijn; dat duurt ca. 10 minuten.
  3. Voeg, wanneer de gnocchi gaar en warm is, de groenten, cottage cheese en tomaatjes toe. Maak op smaak met peper en zout. Hussel goed door elkaar en laat het geheel warm worden. Bestrooi vlak voor het serveren met de pijnboompitjes.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van Anne Tauber en komt uit Lekker Weten Lente 2022.