Lunch
Vegan sandwich met tartaarsaus
- • Lunch
- • 2 personen
- • 564 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 sneetjes brood naar keuze
- • 4 plakken vegan kaas caractère
- • 4 plakjes vegan worst "bell pepper"
- • 2 augurken, in plakjes
- • Handje rucola
- • Tartaarsaus:
- • 4 el veganaise
- • 1 el verse dille, gehakt
- • 1 el peterselie, gehakt
- • ½ sjalot, gehakt
- • 1 tl kappertjes, gehakt
BEreidings wijze
- Rooster het brood of laat vers.
- Beleg 2 sneetjes met de vegan kaas en worst en leg daarop de plakjes augurk.
- Meng voor de tartaarsaus de veganaise met de kappertjes, sjalot en verse kruiden.
- Schep wat van de saus op de augurk. Maak af met rucola en leg de andere sneetjes erop.
Boodschappen lijst
- Kappertjes in azijn
2,99 140 Gram
removeadd product to cart - Camusettes volkoren desem
4,19 400 Gram
removeadd product to cart - Broodbeleg paprika
4,19 100 Gram
removeadd product to cart - Augurken zoetzuur
3,69 330 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!