Hoofdgerecht
Vegan pulled pork
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 697 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g groene linzen
- • 200 g boerenkool
- • 200 g winterpeen
- • 200 ml barbecuesaus
- • 100 g walnoten
- • 2 teentjes knoflook
- • 1 ui
- • 2 el olie
- • 2 tl paprikapoeder
- • 1 tl komijn
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Maak de wortel schoon en rasp deze met de hand of keukenmachine. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook fijn. Verhit bakolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook 3 minuten.
- Doe de linzen bij de ui en knoflook in de pan. Gevolgd door de wortel, boerenkool, kruiden en specerijen en barbecuesaus. Zet het vuur laag en bak 10 minuten.
- Breng op smaak met peper en zout. Hak de walnoten fijn en strooi over het gerecht bij het serveren.
Boodschappen lijst
- Gemalen komijnzaad
4,39 40 Gram
removeadd product to cart - Groene linzen
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,79 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Barbecuesaus
3,29 250 Ml
removeadd product to cart - Walnoten
2,59 125 Gram
removeadd product to cart - Paprikapoeder
3,99 40 Gram
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Heb je groene linzen over? Mix ze dan eens door je salade!
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!