Vegan pulled pork
Vegan pulled pork

Hoofdgerecht

Vegan pulled pork

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 697 kcal / portie

Ingrediënten lijst

200 g groene linzen
200 g boerenkool
200 g winterpeen
200 ml barbecuesaus
100 g walnoten
2 teentjes knoflook
1 ui
2 el olie
2 tl paprikapoeder
1 tl komijn
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Maak de wortel schoon en rasp deze met de hand of keukenmachine. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook fijn. Verhit bakolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook 3 minuten.
  2. Doe de linzen bij de ui en knoflook in de pan. Gevolgd door de wortel, boerenkool, kruiden en specerijen en barbecuesaus. Zet het vuur laag en bak 10 minuten.
  3. Breng op smaak met peper en zout. Hak de walnoten fijn en strooi over het gerecht bij het serveren.

Boodschappen lijst

  • product
    Gemalen komijn

    2,99 40 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Groene linzen

    2,89 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Uien

    1,99 1 kg

    remove
    add product to cart
  • product
    Witte knoflook

    1,49 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Barbecuesaus

    2,99 250 Ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Walnoten

    2,99 125 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Paprikapoeder

    3,59 40 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Waspeen

    1,69 1 kg

    remove
    add product to cart

Tips

Heb je groene linzen over? Mix ze dan eens door je salade!