Salade
Vegan maaltijdsalade met bloemkool
- • Salade
- • 4 personen
- • 547 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 180 g plantaardige baconreepjes
- • 150 g blanke amandelen
- • 100 g spinazie, gewassen en gedroogd
- • 40 g vegan geraspte kaas
- • 2 sinaasappels, sap en rasp
- • 1 bloemkool, in roosjes en vervolgens in plakken van ca. 3 cm dik
- • 1 rode ui, in halve ringen
- • 2 el kappertjes
BEreidings wijze
- Leg de bloemkoolplakjes in een slakom. Meng het sap en rasp van de sinaasappels erdoor en een snufje zout en laat marineren.
- Rooster de amandelen in een koekenpan op laag vuur (ca. 5 minuten).
- Bereid de baconreepjes zoals op de verpakking staat aangeven.
- Hussel alle ingrediënten elkaar en serveer.
Boodschappen lijst
- Perssinaasappels
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Geblancheerde amandelen
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Kappertjes in azijn
2,99 140 Gram
removeadd product to cart - Bloemkool
3,79 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!