Vegan maaltijdsalade met bloemkool
Vegan maaltijdsalade met bloemkool

Salade

Vegan maaltijdsalade met bloemkool

  • Salade
  • 4 personen
  • 547 kcal / portie

Ingrediënten lijst

1 bloemkool (verdeeld in roosjes en roosjes in plakken van ca. 3 mm dik)
2 sinaasappels (rasp en sap)
150 g blanke amandelen
180 g plantaardige baconreepjes
40 g vegan geraspte kaas
100 g spinazie (gewassen en gedroogd)
2 el kappertjes
1 rode ui (in halve ringen)

BEreidings wijze

  1. Leg de bloemkoolplakjes in een slakom. Meng het sap en rasp van de sinaasappels erdoor en een snufje zout en laat marineren.
  2. Rooster de amandelen in een koekenpan op laag vuur (ca. 5 minuten).
  3. Bereid de baconreepjes zoals op de verpakking staat aangeven.
  4. Hussel alle ingrediënten elkaar en serveer.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst