Vegan maaltijdsalade met bloemkool
Vegan maaltijdsalade met bloemkool

Salade

Vegan maaltijdsalade met bloemkool

  • Salade
  • 4 personen
  • 547 kcal / portie

Ingrediënten lijst

180 g plantaardige baconreepjes
150 g blanke amandelen
100 g spinazie, gewassen en gedroogd
40 g vegan geraspte kaas
2 sinaasappels, sap en rasp
1 bloemkool, in roosjes en vervolgens in plakken van ca. 3 cm dik
1 rode ui, in halve ringen
2 el kappertjes

BEreidings wijze

  1. Leg de bloemkoolplakjes in een slakom. Meng het sap en rasp van de sinaasappels erdoor en een snufje zout en laat marineren.
  2. Rooster de amandelen in een koekenpan op laag vuur (ca. 5 minuten).
  3. Bereid de baconreepjes zoals op de verpakking staat aangeven.
  4. Hussel alle ingrediënten elkaar en serveer.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst.