Salade
Vegan linzensalade
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • Belunga linzen
- • Zongedroogde tomaatjes zonder olie
- • Parm a zaan
- • Komkommer
- • Bladgroen
- • Kiemen
BEreidings wijze
- Kook de linzen zoals aangegeven op de verpakking. Doe dit desnoods de avond van tevoren en zet ze in een glazen pot in de koelkast.
- Snij vervolgens 1 komkommer per persoon en 1 handje kleingesneden zongedroogde tomaatjes per persoon. Hussel vervolgens 200 gram bladgroen met de overige ingrediënten in een grote kom en garneer met parm a zaan kaas..
Boodschappen lijst
- Baby leaf
2,29 75 Gram
removeadd product to cart - RAW zongedroogde tomaten
3,89 100 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,79 150 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!