Lunch
Vegan club sandwich
- • Lunch
- • 4 personen
- • 429 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g vegan roerbakstukjes naturel, bereid zoals op de verpakking staat vermeld
- • 60 g vegan bacon, bereid zoals op de verpakking staat vermeld
- • 8 sneetjes boerenbrood volkoren
- • 8 blaadjes kropsla
- • 2 tomaat, in plakjes
- • 1 rode ui, in halve ringen
- • 1 zakje naturel chips
- • 4 el vegan mayonaise
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C of gebruik de broodrooster. Leg de sneetjes naast elkaar op het ovenrooster en toast ze zo in ca. 5 minuten goudbruin (keer halverwege) of toast het brood in de broodrooster.
- Beleg 4 sneetjes met de vegan mayonaise, kropsla, tomaat, rode ui, vegan roerbakreepjes en vegan bacon. Bestrooi met zout en peper en dek af met de andere sneetjes brood.
- Snijd de sandwiches schuin doormidden en serveer met een zakje chips.
Boodschappen lijst
- Kropsla
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Vegan baconreepjes
3,29 180 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Classic chips salted
2,39 125 Gram
removeadd product to cart - Vegan mayonaise
2,99 370 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!