Voorgerecht
Vega tofu-remoulade
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g tofu natuur
- • 40 ml witte balsamicoazijn
- • 1½ augurk
- • 1 stengel bleekselderij
- • 1½ bos bieslook
- • ½ bos bladpeterselie
- • 1 el sojasaus
- • 1 tl mosterd
- • ½ tl zonnebloemolie
- • ½ tl kurkuma
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Snijd de bleekselderij en de augurken in fijne blokjes. Hak de bieslook en de peterselie fijn.
- Meng de balsamicoazijn, sojasaus, zonnebloemolie, currypoeder en kurmuma en roer goed door elkaar.
- Plet de tofu fijn met een vork. Giet in een kom en kruid met zout, peper en mosterd. Mix fijn met een staafmixer. Voeg telkens een beetje van het azijn- en oliemengsel toe tot je een gladde homogene saus krijgt. Voeg eventueel wat water toe.
- Voeg de groenteblokjes en de gehakte kruiden toe.
Boodschappen lijst
- Augurken zoetzuur
3,69 330 Gram
removeadd product to cart - Zonnebloemolie mild
3,49 500 Ml
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,79 1 stuks
removeadd product to cart - Witte balsamicoazijn
6,99 250 ml
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
13,79 1 Liter
removeadd product to cart - Tofu natuur
2,49 200 Gram
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Zonnebloemolie koudgeperst
3,39 500 Ml
removeadd product to cart - Kurkuma
1,99 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Deze vega tofu-remoulade is lekker met rauwkostsalade en geroosterde groenten.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!